INFORMATION

VÅR FILOSOFI

Vi på Hygea har många års erfarenhet i branschen och även om vi ej figurerat utåt så har vi stor expertis gällande kemi och personal som arbetat med NPS under många år på olika sätt. Vi har samlat ihop det bästa teamet på alla positioner.

Vi kommer utarbeta det bästa sortiment för våra kunder. 

Säkra, regelbundna leveranser- Steril och säker arbetsmiljö för att få varje detalj rätt.
Vi låter tredje part att analysera allt innan vi säljer något. Vi kommer många gånger erbjuda helt unika substanser.
Du kan känna dig trygg. Det kommer alltid vara det innehåll som står på påsen.

Vilka är vi?

En del har nog gissat sig till något liknande. Vi är tillbaka och vill erbjuda det bästa.
Vi är Sveriges elit med över 10 års erfarenhet i branschen. Vi har ständigt arbetat för att ge korrekt information & trygghet. Säkerhet är för oss det absolut viktigaste. Att du som kund ska kunna lita på oss till 100% och veta att du får det som står på etiketten.


På grund av omfattande och dyra analyser samt tidskrävande och omfattande arbete för att plocka fram det absolut bästa som finns att erbjuda så är priset generellt något högre än vad tidigare aktörer haft för dessa typer av kemikalier. Vi tar enbart betalt via Swish och mottagarnummer har ej någon möjlighet att ta samtal eller svara på sms. Det är en privatperson som står som mottagare för att vi vill hålla Företaget som driver bland annat denna hemsida hemlig.


Beställer du och betalar innan 16.00 på vardagar skickas din beställning samma dag. Beställer du efter 16.00 eller över en helg samt röd dag  skickas din försändelse kommande vardag. Vi bearbetar alltså beställningar enbart på veckodagar. 
Följ instruktionerna här på hemsidan. Köp vad du önskar och var gärna uppmärksam då vi ibland erbjuder
rabattkoder eller har andra fina erbjudanden. Detta framgår då tydligt. I kassan är det viktigt att du fyller i rätt uppgifter. Framförallt är det väldigt viktigt att namn, adress samt mejladress stämmer.


Du kommer  att få en orderbekräftelse till din registrerade e-post där betalningsinstruktioner framgår. Följ dessa noggrant.  Du swishar den summa som står på din bekräftelse och skriver det ordernummer du har som meddelande. Det är viktigt att summan blir på kronan rätt och att ditt meddelande enbart består av de fyra siffror du får som ordernummer.När du betalat behandlas din order så den skickas samma eller kommande vardag i tid. Vanlig leveranstid är sedan 1-3 vardagar enligt Postnord.


Inom 48h är 85% av alla beställningar framme hos kund.

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN BESTÄLLNING